Hitta din rådgivare


Över 200 IMAP-kollegor från 34 länder samlades i Stockholm för IMAPs årliga konferens

IMAP Sverige hade i år äran att vara värdar för IMAPs årliga konferens, och vi välkomnade över 200 deltagare från 34 länder till Stockholm. Extra speciellt var det i år då IMAP Sverige firar 20 år och IMAP internationellt hela 50 år, således många anledningar att fira!

IMAP Sverige hade i år äran att vara värdar för IMAPs årliga konferens, och vi välkomnade över 200 deltagare från 34 länder till Stockholm. Extra speciellt var det i år då IMAP Sverige firar 20 år och IMAP internationellt hela 50 år, således många anledningar att fira!

 

Dag ett

Som alltid var det en fullspäckad agenda och första dagen inleddes med ett symposium och cocktails för IMAP-partners och utvalda IMAP-kunder. Keynote speaker var Kjell Enhager, Sveriges främsta eftertraktade ledarskaps- och mentalträningsexpert, och han utmanade publiken i sin interaktiva session, och delade med sig av flera egna och innovativa metoder för att hitta lösningar i svåra situationer. Situationer som alla kan vara mycket användbara för våra M&A-rådgivare – då man står inför utmanande situationer på en daglig basis i en ständigt föränderlig ekonomi.

 

Dag två

Dag två var tillägnad till att dela erfarenheter. IMAP-partners och team, inklusive Mick Ohira, DealHaus – IMAP Danmark, Karri Vuori, IMAP UK, Jacky Wang, IMAP China och Steve Maddox, Falls River Group, IMAP USA, och John Ferrara, Capstone Partners – IMAP USA, diskuterade sina lokala M&A-marknader och inställning till aktuella M&A-marknadsutmaningar och möjligheter när vi närmar oss 2024.

AI kommer i snabb takt, så även inom M&A, något som syns i de flesta av våra 49 länder; Gábor Szendrői, Concorde MB Partners - IMAP Hungary, Alejandre Salvidar, IMAP HQ Corporate Office, Karri Vuori, IMAP UK och Jeffrey Smith, Pinnacle - IMAP Japan tog upp ämnet AI och dess nuvarande och framtida roll i M&A, särskilt användningen av Big Data och den värdefulla data som IMAP har till hands på grund av mängden transaktioner som genomförs varje år.

Krisztián Orbán, Oriens, en uppskattad och regelbunden gästföreläsare vid IMAP-konferenser höll en session som tittade på den nuvarande geopolitiska situationen och vad som kan förväntas under de kommande månaderna.

Senare tog Jörgen Larsson, IMAP Sverige, Michael Knoll, IMAP Germany, Ashutosh Maheshvari, IMAP India, Fernando Cabos, IMAP Albia Capital – IMAP Spain, och Yogi Punjabi, Capstone Partners – IMAP USA och presenterade några av de senaste framgångsrika gränsöverskridande transaktioner som genomförts inom IMAP, och delade med sig av sina viktigaste lärdomar och takeaways.

Dagen avslutades med en privat museivisning och galamiddag på det spektakulära Vasamuseet.

 

Dag tre

Dag tre var den sista dagen av IMAPs höstkonferens i Stockholm – och vilken dag det var!

IMAP har ett nästan 60 man starkt globalt marknadsföringsteam och lördagens session startar med att en helt kvinnlig panel; Claire Smedley och Kirsten, Haack, IMAP HQ Corporate Office, Vera Sinjutina, IMAP Tyskland, Joyce Rijnders, IMAP Nederländerna, Irache Estebaranz, IMAP Albia Capital – IMAP Spain, och Sarah Doherty, Capstone Partners – IMAP USA, gick upp på scenen för att diskutera det viktiga ämnet lead generation och kraften i marknadsföringen. Genom att betona vikten av att förstå kundresan och se till att vi inte glömmer den mänskliga sidan av M&A, tog de sig an ämnet tillväxtmarknadsföring och varför innehåll och analys är avgörande för att utforma en framgångsrik lead gen-strategi. Teamet delade också med sig av en smygtitt på IMAP:s mycket efterlängtade och snart lanserade nya webbplats.

Vi hade turen att åtföljas av flera gäster inklusive Piyush Maheshvari och Sandeep Agrawal från Aditya Birla Group i Indien som delade insikter om deras företags långa och exponentiella M&A-resa och planer för framtida tillväxt. Samt Sanjay Mankani från Fortes Education som gjorde en djupdykning i utbildningssektorn i Förenade Arabemiraten och tittade på områden för potentiella förvärv och expansion.

Kontakta oss
Kontakta oss
Middle-market M&A is a world of opportunity, and with that comes a sea of options and moving parts. Your advisor is the compass. Contact us for a no-commitment consultation with an M&A specialist, who’ll listen carefully to your concerns and give an honest, unbiased assessment on the best way forward.
Our business is your business growth
FRÅGOR? 

KONTAKTA OSS GÄRNA! 

Vi hoppas få höra ifrån dig. Vårt team finns alltid tillgängliga.

Kontaktformulär 

Vad spännande att du vill höra mer kring IMAP. Använd gärna formuläret nedan för att berätta lite mer om din nuvarande situation så lovar vi att återkomma så snart som möjligt.