IMAP USA Capstone Headwaters har rådgivit en ledande leverantör av medicinsk utrustning vid deras försäljning till Autonomy Healthcare

Företaget, med huvudkontor i västra USA, tillhandahåller en rad kliniska tjänster och produkter såsom respiratorer för hemmet, sårvårdsprodukter, infusionterapi, nutritionsprodukter samt bariatrisk behandling. Bolaget är den ledande leverantören av medicinsk utrustning i delstaten och har kontrakt med de flesta försäkringsbolag och sjukhussystem. Bolaget tillhandahåller dessutom en mycket bred produktportfölj av mer traditionella medicintekniska produkter för hemmet.

Autonomy Healtcare investerar i högkvalitativa mellanstora bolag som är inriktade mot pharma, apotek, hälsa och medicinsk utrustning.

Rod Rivera, VD för Capstone Headwaters operationella team inom healthcare, kommenterar:

Företaget har haft en mycket stark tillväxt på grund av sin framgångsrika strategi. Partnerskapet med Autonomy Healthcare kommer att ge företaget tillgång till tillväxtkapital och kunna investera i infrastruktur för att bli en regional marknadsledare.

VD för företaget inom medicinsk utrustning, kommenterar:

Att arbeta med Capstone Headwaters har varit en mycket positiv upplevelse. CH presenterade direkt en bra processplan och vad vi kunde förvänta oss på ett mycket bra sätt. De agerade på ett bra sätt som projektledare genom hela processen, höll oss kontinuerligt uppdaterade och supporterade oss i alla faser. De förklarade även på ett bra sätt hur de olika alternativen stod sig mot varandra. Överlag ett fantastiskt teamarbete med mycket bra resultat!

Fler nyheter