IMAP Spanien rådgiver CAF vid förvärv av aktieandelar i ORBITAL Sistemas Aerospaciales, S.L.

IMAP Albia Capital har rådgivit CAF (BME: CAF) vid förvärvet av en andel i Navarraföretaget ORBITAL Sistemas Aeroespaciales, S.L. Genom att förvärva en andel i ORBITAL går det Gipuzkoabaserade multinationella bolaget CAF in i flygnischen kritiska tekniksystem, vilket också kompletterar deras verksamhet inom järnvägssektorn.

Construcción Y Auxliar De Ferrocarriles (CAF)

CAF är ett världsledande företag inom järnvägsindustrin och erbjuder en av de mest omfattande produktportföljerna inom järnvägsrelaterade produkter såsom rullande lager, komponenter, infrastruktur, signalering och tjänster (underhåll, renovering och finansiella).

Företaget har över 8 000 anställda över hela världen med en omsättning om 1 477 miljoner EURO under 2017; bolaget är listade på den spanska börsen med ett marknadsvärde om 1,4 miljarder EURO.

ORBITAL Sistemas Aeroespaciales

Orbital är ett företag baserat i Pamplona och levererar olika tjänster inom kritisk systemteknik till kunder inom flyg- och järnvägsindustri. Företaget omsatte fem miljoner EURO under 2017 och har cirka 100 anställda vid deras tre anläggningar i Pamplona, Madrid och Ulm (Tyskland).

Fler nyheter