IMAP USA (The Capital Corporation) rådgiver ProSource, LLC vid partnerskap med CID Capital

ProSource är en av de främsta leverantörerna av VVS, kök och belysningslösningar i sydöstra USA, verksamheten bedrivs genom fem fysiska anläggningar runt om i South Carolina.

ProSource har under de senaste tjugotvå åren etablerat sig som regionens marknadsledande leverantör för att tillhandahålla värdeskapande lösningar till rörmokare, byggare, entreprenadbolag, designers och husägare. Företagets kombination av (i) värdeskapande rådgivning och försäljning utfört av en erfaren säljstyrka med nästan 20 års genomsnittlig erfarenhet, (ii) vilka ger tillgång till det mest stabila produktutbudet på marknaden, och (iii) att bolaget genererar över 90 % ”on time” leverans har gjort att bolaget växt med över 10 % årligen de senaste fem åren.

Med tanke på de betydande tillväxtmöjligheter som ProSource står inför, ville företaget accelerera sin affärsplan ytterligare genom att samarbeta med tillväxtinvesteraren CID Capital.

Grover Martin, VD för ProSource, kommenterar:

Vi är väldigt exalterade att inleda ett samarbete med CID-teamet. Deras strategiska tänkande och tillgång till kapital gör det möjligt för oss att investera vidare i verksamheten och erbjuda våra kunder ännu mer omfattande lösningar på en ännu högre servicenivå.

Devin Green, COO The Capital Corporation, kommenterar:

Vi har drivit en effektiv process där vi satsat på att utvärdera båda kvantitativa och kvalitativa förslag från alla potentiella intressenter för ProSource. CID har under processen visat sig vara en perfekt partner för att stötta ProSource-teamet framåt för att tillsammans skapa tillväxt och värde under de kommande åren.

Fler nyheter