IMAP rådgiver Connector Specialists Inc. vid förvärvet av Bluestar Industries LLC och Bluestar Ace Machine LLC

Connector Specialists är en industriell distributör verksamma på gulfkusten samt i mellersta och södra USA. Bolaget fokuserar främst på produkter och system från Parker Hannifin; detta inom rörelse och styrteknik med produkter för hydraulik, pneumatik, elektromekanik, filtrering, processkontroll, vätska och gaskontroll. Connector Specialists finns på 10 orter och har över 100 anställda. Bolaget är ledande inom industriella lösningar med allt från komponentförsäljning till integrerad systemdesign, tillverkning och installation.

Bluestar Industries har varit Parker Hannifins distributör i Memphis sedan 2006. Connector får genom detta förvärv en betydande expansion till en diversifierad marknad i västra Tennessee, norra Mississippi och östra Arkansas.

Ace Machine & Fabrication har varit verksamma sedan 1970-talet och specialiserar sig på CNC-komponenttillverkning, cylinderreparation, svetsning och tillverkning. Detta förvärv utgör en spännande strategisk inriktning för Connector Specialists.

Denna transaktion är den andra transaktionen Connector Specialists har genomfört med assistans från IMAP.

Fler nyheter