Bengt Jönsson på IMAP Sverige är en av vinnarna i Mergermarket Europe M&A Award - Top Dealmakers in Sweden

Vi på IMAP är otroligt stolta och glada att Bengt Jönsson är en av vinnarna i Mergermarket Europe M&A Awards – Top Dealmakers i Sverige, en utmärkelse som tas fram av Mergermarket och Merrill DatasiteOne. Vid detta event rankas de 40 främsta legala och finansiella rådgivarna under de föregående 12 månaderna sett till antal genomförda affärer och Bengt är en av vinnarna.

 

Bengt Jönsson, grundare och partner IMAP Sverige, kommenterar:

”När man anlitar IMAP så anlitar man inte en individ utan ett team från IMAP Sverige, samt tillgång till industriexperter från samtliga globala IMAP-partners i världen.  

I teamet har vi har en dedikerad projektledare som leder och driver affären, en medarbetare som hanterar all information och managementmöten, en medarbetare som koordinerar IMAPs globala kontakter och som arbetar med Due Dilligence-databasen samt en partner som stöder teamet i sin helhet. Vi agerar alltid som rådgivare, inte som mäklare.  

När IMAP agerar rådgivare i ett uppdrag arbetar vi efter vissa enkla grundregler; Vi ska veta att vi kan göra ett bra arbete för vår uppdragsgivare, vi ska ha en samsyn kring hur processen ska drivas och vi ska trivas tillsammans med uppdragsgivarna. Slutligen ska vår inblandning skapa mervärde för alla parter.”

Fler nyheter