En karriär hos IMAP kombinerar den fascinerande världen av internationell M&A-rådgivning med ett dedikerat fokus på att erbjuda marknadens bästa rådgivning

Karriär


Du kommer att få lära dig alla aspekter kring värdeskapande rådgivning genom diversifierade och spännande M&A-projekt samtidigt som du ingår i professionella internationella projektteam.

Kulturen inom IMAP

Alla medarbetare inom IMAP litar på varandra, uppmuntrar varandra och arbetar tillsammans med högsta möjliga engagemang för att kunna leverera de bästa råden inom M&A åt våra klienter. IMAPs kultur är öppen, transparent och välkomnar nya idéer och okonventionella tillvägagångssätt, vilket skapar en ideal miljö för professionell utveckling. Alla anställda inom IMAP runt om i världen finner det segment vi arbetar inom väldigt spännande och utvecklande och är gärna villiga att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter.

IMAP team

Redan i ett tidigt skede kommer du få varierande arbetsuppgifter, klientkontakt och ansvar, detta tillsammans med en unik laganda som bygger på starka personliga och professionella relationer. Två globala konferenser årligen – som inkluderar ett specialprogram för analytiker – samt regelbundna globala sektormöten ger en möjlighet att ta del av bästa praxis och idéer med kollegor från över 39 länder.

Gå med oss

Att knyta till oss duktiga medarbetare med samma värderingar, intresse och driv är avgörande för IMAPs fortsatta framgång. Lär dig mer genom att titta på videon ”Careers at IMAP”. Använd länken nedan för att komma i kontakt med oss, bifoga ett personligt brev och ditt CV.

Gå med i IMAP-teamet

Skicka oss ditt CV