Pharmexx GmbH

Hitta din rådgivare
Hälso- & Sjukvård
Pharmexx GmbH
Bemanningsföretag
Förvärvade majoritet av aktierna
Kinchard Consulting AB
Bemanningsföretag
Rådgav vid köp av företaget

IMAP rådgav tyska Pharmexx GmbH vid förvärv av svenska Kinchard Consulting AB

Kinchard Consulting AB, nu Pharmexx Nordic AB, startade sin verksamhet 1995 med att erbjuda konsulttjänster inom försäljning och marknadsföring åt företag inom läkemedelsindustrin. Idag är kontraktsförsäljningen - uthyrning av enskilda konsulter eller hela säljkårer för försäljningsuppdrag - fortfarande företagets kärnverksamhet, men utbudet av tjänster har ökat och nätverket av kunder innefattar även företag inom medicin- och bioteknik.


Under företagets trettonåriga historia har verksamheten utvecklats med fler tjänster och produkter. Pharmexx webbaserade tjänster för att göra marknadsföring effektivare har de senaste åren varit gynnsamma för många kunder och intresset för Nurse Adviser-tjänsten växer också. Den innebär att legitimerade sjuksköterskor från Pharmexx hjälper vårdgivare och läkemedels- eller medicinteknikföretag att hitta nya vägar till samarbete genom projektstyrd kvalitetssäkring.

 

Pharmexx GmbH är världens snabbast växande konsultföretag inom kontraktsförsäljning. Med Pharmexx GmbH som ägare har Pharmexx Nordic även öppnat dörrarna för globala samarbeten, vilket ger nya möjligheter för såväl kunder som medarbetare.

 

IMAP var köparnas rådgivare i processen.

Our business is your business growth
FRÅGOR? 

KONTAKTA OSS GÄRNA! 

Vi hoppas få höra ifrån dig. Vårt team finns alltid tillgängliga.

Kontaktformulär 

Vad spännande att du vill höra mer kring IMAP. Använd gärna formuläret nedan för att berätta lite mer om din nuvarande situation så lovar vi att återkomma så snart som möjligt.