Gjuteriteknik LM Abrahamsson AB

Hitta din rådgivare
Råvaror, Kemikalier & Gruvdrift
Gjuteriteknik LM Abrahamsson AB
Zinkgjuteri
Förvärvade 100% av aktierna
KH Metallgjuteri AB
Zinkgjuteri
Rådgav vid försäljning av företaget

KH-gruppen bedriver tillverkning och efterbearbetning av pressgjutna detaljer i zink

KH-gruppen är en komplett produktionspartner och bedriver tillverkning och efterbearbetning av pressgjutna detaljer i zink, samt trumling, blästring & tvättning av detaljer i metall. KH-gruppen verkar som en logistikpartner vid kunds önskemål om montering, övrig efterbearbetning, packning eller lackering.

 

Genom åren har KH upparbetat en stark position på marknaden och är idag bland de ledande företagen inom sin nisch i Sverige. Företaget har egen modern produktionsanläggning på cirka 2 000 m2 i Värnamo. KH-gruppen har en högautomatiserad och välinvesterad maskinpark med kapacitet från 5 till 200t.

 

Köparen Gjuteriteknik är även de ett företag specialiserat på pressgjutning i zink. Företaget har ett komplett erbjudande från design & konstruktion till gjutning, bearbetning och ytbehandling. Tillsammans kommer bolagen kunna erbjuda sina kunder ett utökat helhetserbjudande och mervärde för sina kunder.

 

IMAP var säljarnas rådgivare genom hela transaktionsprocessen.

Our business is your business growth
FRÅGOR? 

KONTAKTA OSS GÄRNA! 

Vi hoppas få höra ifrån dig. Vårt team finns alltid tillgängliga.

Kontaktformulär 

Vad spännande att du vill höra mer kring IMAP. Använd gärna formuläret nedan för att berätta lite mer om din nuvarande situation så lovar vi att återkomma så snart som möjligt.