GT Wire AB

Hitta din rådgivare
Konsument & Detaljhandel
GT Wire AB
Industrikoncern
Förvärvade 100% av aktierna
AbsoDry AB
Avfuktningsprodukter
Rådgav vid försäljning av företaget

AbsoDry ville hitta en ny stark ägare för ökad expansion

AbsoDry erbjuder ett fullsortiment av kemiska avfuktningsprodukter för konsumenters hem, fritidsbostäder, husvagnar och båtar. Varumärket och de egna produkterna är mönsterskyddade. Produkterna bidrar till en sundare miljö med bättre luft och skyddar ägodelar mot fuktskador. Bolagets kundportfölj består av både nationella och internationella kunder.

 

När vi på IMAP kom i kontakt med bolaget hade AbsoDry kommit in på en rad större affärskedjor och stod inför en stor potentiell tillväxt. Ägarna insåg dock att företaget skulle behöva ingå i en större organisation för att nå full tillväxtpotential de nästkommande åren. Under processens gång fick ägarna till AbsoDry möjlighet att träffa ett antal industriella aktörer. Processen mynnade ut i att GT Wire förvärvade AbsoDry.

 

GT Wire är en privatägd industrikoncern i Hillerstorp med en omsättning om cirka 270 Mkr. GT Wire är moderbolag till Gunnars Tråd och Assars Industri.

 

IMAP var säljarnas rådgivare under transaktionsprocessen.

Our business is your business growth
FRÅGOR? 

KONTAKTA OSS GÄRNA! 

Vi hoppas få höra ifrån dig. Vårt team finns alltid tillgängliga.

Kontaktformulär 

Vad spännande att du vill höra mer kring IMAP. Använd gärna formuläret nedan för att berätta lite mer om din nuvarande situation så lovar vi att återkomma så snart som möjligt.