ITAB Shop Concept AB

Hitta din rådgivare
Industri
ITAB Shop Concept AB
Leverantör av butiksinredning
Förvärvade 100% av aktierna
MB Shop Design AB
Konceptinredning
Rådgav vid försäljning av företaget

ITAB, en av Europas största leverantörer av kompletta butikskoncept, kassadiskar och belysningssystem, förvärvar MB Shop Design AB i Hillerstorp

MB Shop Design bedriver produktion i metall och trä, lagerhållning och försäljning av konceptinredning till detaljhandeln på den svenska och danska marknaden. Bolaget omsatte 140 MSEK 2015 och har 75 anställda.

 

ITAB stärker genom förvärvet kompetensen och marknadspositionen inom konceptförsäljning på den skandinaviska marknaden. MB Shop Design kan genom förvärvet erbjuda kunderna en bredare produktportfölj med produkter inom check-out arena och professionella belysningssystem. Förvärvet är i linje med koncernens fortsatta satsningar på försäljning av helhetskoncept till detaljhandeln.

 

ITAB Shop Concept AB (publ) är noterat vid Nasdaq OMX Stockholm och erbjuder kompletta butikskoncept till butikskedjor inom detaljhandeln. I helhetserbjudandet ingår kundunika konceptinredningar, kassadiskar, självutcheckningssystem och professionella belysningssystem. Bland kunderna finns de ledande aktörerna i större delen av Europa. ITAB är marknadsledande inom kassadiskar till detaljhandeln i Europa, och en av Europas största leverantörer av butiksinredning och belysningssystem. Koncernen har efter förvärvet cirka 2 900 anställda, och omsatte 5 193 Mkr 2015.

 

IMAP var säljarens rådgivare under transaktionsprocessen.

Our business is your business growth
FRÅGOR? 

KONTAKTA OSS GÄRNA! 

Vi hoppas få höra ifrån dig. Vårt team finns alltid tillgängliga.

Kontaktformulär 

Vad spännande att du vill höra mer kring IMAP. Använd gärna formuläret nedan för att berätta lite mer om din nuvarande situation så lovar vi att återkomma så snart som möjligt.