Storskogen AB

Hitta din rådgivare
Byggnadsmaterial & tjänster
Storskogen AB
Investeringsbolag
Förvärvade 100% av aktierna
Telarco AB
Entreprenadföretag
Rådgav vid försäljning av företaget

Företagsgruppen Storskogen förvärvar entreprenadföretaget Telarco i Kristianstad

 

​Telarco, som är beläget Kristianstad, utför tjänster inom de tre verksamhetsområdena fiber, entreprenad samt el & tele. Företaget har en organisation och maskinpark som medför att man kan leverera en helhetslösning till sina kunder i rollen som totalentreprenör. Kunderna representeras av både offentliga och privata aktörer. Med närmare 100 anställda och 20 år i branschen är Telarco en stark aktör inom sin geografiska marknad. Telarco omsätter cirka 110 miljoner kronor.

 

Storskogen är en privatägd företagsgrupp som investerar långsiktigt i stabila och lönsamma företag med en stark position inom sin nisch. Storskogen består idag av en diversifierad bolagsportfölj om 18 fristående företag med en samlad omsättning på cirka 1,9 miljarder kronor och drygt 700 anställda.

 

Tim Persson, IMAP: ”Efter en välstrukturerad process är vi är nöjda med att valet föll på Storskogen då de med sin långsiktighet kan fortsätta vidareutveckla bolaget tillsammans med de gamla ägarna. Vi önskar dem lycka till och det ska bli spännande att fortsätta följa Telarco framåt”.

IMAP var säljarnas rådgivare genom hela processen.

Our business is your business growth
FRÅGOR? 

KONTAKTA OSS GÄRNA! 

Vi hoppas få höra ifrån dig. Vårt team finns alltid tillgängliga.

Kontaktformulär 

Vad spännande att du vill höra mer kring IMAP. Använd gärna formuläret nedan för att berätta lite mer om din nuvarande situation så lovar vi att återkomma så snart som möjligt.