Vestum AB

Hitta din rådgivare
Byggnadsmaterial & tjänster
Vestum AB
Investeringskoncern
Förvärvade majoritet av aktierna
GGAL Group AB
Företagsgrupp inom glas- & fasadpartier
RÅDGAV VID FÖRSÄLJNING AV FÖRETAGET

IMAP rådgivare till GGAL Group vid deras försäljning till Vestum AB (publ)

GGAL är en ledande koncern bestående av tre varumärken och fyra dotterbolag, VPP System, Vetri och Alufasad Nordic, som levererar innovativa aluminium- och glaslösningar till bostads- och entreprenadmarknaden i Sverige. GGAL:s kunder är indelade i fem segment: återförsäljare, småhustillverkare, glasmästerier, byggbolag och privatkunder. I GGAL:s erbjudande ingår uterum samt glaspartier av alla former - allt från oisolerade partier med enkelglas till fullt isolerade vinterträdgårdar och fasadpartier. GGAL omsatte under 2020 cirka 150 miljoner kronor med ett resultat över 23 miljoner kronor. GGAL har 59 anställda och har sitt huvudkontor i Vetlanda.

 

Vestum är en svensk förvärvsdriven koncern som förvärvar och utvecklar specialistbolag med exponering mot bygg och anläggning, ROT-sektorn samt infrastrukturentreprenader. Vestum söker aktivt efter kvalitetsbolag med bevisade affärsmodeller, starka marknadspositioner och förutsägbara kassaflöden där Vestum har förutsättningar att vara med och bidra till fortsatt positiv utveckling.

 

IMAP rådgav ägarna till GGAL genom hela försäljningsprocessen.

Our business is your business growth
FRÅGOR? 

KONTAKTA OSS GÄRNA! 

Vi hoppas få höra ifrån dig. Vårt team finns alltid tillgängliga.

Kontaktformulär 

Vad spännande att du vill höra mer kring IMAP. Använd gärna formuläret nedan för att berätta lite mer om din nuvarande situation så lovar vi att återkomma så snart som möjligt.