Industri 2022

Dacke Industri förvärvar Flintab, en av Nordens ledande leverantörer av innovativa vägningssystem

Dacke Industri förvärvar Flintab, en av Nordens ledande leverantörer av marknadens mest innovativa och konkurrenskraftiga vägningssystem. Flintab AB har sitt huvudkontor i Jönköping, Sverige och sysselsätter cirka 75 personer med en omsättning på cirka 140 miljoner kronor.

IT, Teknologi & Media 2022

Snabbväxande web hosting-koncernen Miss Group fortsätter sin internationella expansion genom förvärv av tjeckiska Web4U

Web4U grundades 2000, har sitt huvudkontor i Prag och är en av de ledande leverantörerna av webbhotell, domänregistreringar, e-post- och servertjänster till över 15 000 unika kunder inom den offentliga sektorn, samt till små och medelstora företag.

Hälso- & sjukvård 2022

Indutrade förvärvar Primed, en svensk leverantör av professionell behandlingsutrustning för fysioterapi

Primed är en svensk leverantör av professionell behandlingsutrustning för fysioterapi. Produkterna används för avancerad fysioterapi som riktar sig till patienter med omfattande rehabiliteringsbehov. Kunderna är offentliga och privata vårdgivare, såsom regioner, äldreboenden och privata kliniker inom fysioterapi, naprapati och kiropraktik.

IT, Teknologi & Media 2022

InfraCom intensifierar satsning inom tjänsteområde Arbetsplats som tjänst, förvärvar System Technologies

SysTech omsatte ca 54 miljoner kronor under verksamhetsåret 2021 med en EBITDA om ca 10,1 miljoner kronor. Under 2021 har Bolaget vunnit ett antal större upphandlingar inom offentlig förvaltning som kommer att levereras fram till 2025.

Företagstjänster 2022

Hydroscand Group förvärvar Anderstorp Hydraulik, ett ledande bolag inom hydrauliksystem och service

Hydroscand Group AB har förvärvat 100% av aktierna i Anderstorp Hydraulik AB, ett av Sveriges ledande bolag inom hydrauliksystem och service. Bolaget omsätter cirka 75 miljoner SEK, med en god lönsamhet. Huvudkontoret ligger i Anderstorp.

Hälso- & sjukvård 2022

Indutrade förvärvar Prodiagnostics i Vellinge, en ledande svensk leverantör av drogtester

Prodiagnostics är en ledande svensk leverantör av drogtester och erbjuder ett brett utbud av snabbtester och laboratorieanalyser. Bolaget grundades 2012 av Susanne Nidemar och har sedan dess försett den svenska marknaden med tester som är marknadsledande avseende känslighet och spårtid.

2022

I backspegeln – Vad hände sen? Anders Eriksson på INUstyr berättar om bolagets fortsatta tillväxtresa

"Vi hade under flera år varit uppvaktade av ett antal olika aktörer men inte känt oss mogna eller för den delen att tidpunkten varit rätt. Givet att det är bland det största beslut du kan ta som företagsägare så behövde det få ta tid för oss"

IT, Teknologi & Media 2022

ASSA ABLOY förvärvar kanadensiska Vigil Health Solutions, ett företag inom larmsystem inom äldreomsorgen

Vigil utvecklar och marknadsför en unik teknologiplattform som kombinerar mjuk- och hårdvara för larmsystem och lösningar för tillsyn inom äldreboenden. Vigil grundades 1998 och har cirka 30 anställda. Företaget har sitt huvudkontor i Victoria, Kanada.

Företagstjänster 2022

Nexer förvärvar Telescope Services, experter på sourcing av internationella IT-ingenjörer, och utökar sin bas av techkompetens

Nexer stärker sin position som framtidens techbolag genom förvärv av Telescope Services AB som är experter på sourcing av internationella IT-ingenjörer. Tillsammans med Telescope kommer Nexer att kunna erbjuda befintliga och nya kunder på den nordiska marknaden expertkompetens av världsklass inom digital transformation.

Företagstjänster 2022

Lindab mer än dubblar verksamheten i Tyskland genom förvärv av ventilationsdistributören Felderer

Lindab utökar sin nuvarande verksamhet i Tyskland genom förvärv av Felderer AG, en av Tysklands största distributörer av ventilationsprodukter. Med förvärvet blir omsättningen mer än dubbelt så hög i Tyskland, samtidigt som Lindab får en stark ställning i hela landet.

...